Sušené ovoce
Je libo ovoce, kterým se při jídle nepocintáš a když ho zapomeneš v batohu, nezmění se na shnilou kaši? Sáhni po tom lyofilizovaným (mrazem sušeným). Mráz je totiž ten frajer, co z něj vyždímal skoro všechnu vodu, aby dlouho vydrželo. Vitamíny, vlákninu a další látky, co chceš, v něm ale nechal. A navíc přidal božskou křupavost. Radost ti udělá v kaši i jen tak na zobání jako rychlá sváča na doplnění energie. Tak pojď a křupni si na zdraví.

Nejprodávanější
Výpis produktů
Ovládací prvky výpisu
Sušené ovoce - ovocný tahák pro tělo i chuťový pohárky
Jahody, maliny, brusinky i jablíčka – sušený nebo lyofilizovaný, ale vždycky poctivý. Jahody osvěží a dodají vitamín C, maliny jsou plný antioxidantů, brusinky podpoří močové cesty a jablíčka zas doplní vlákninu pro lepší trávení. Lyofilizované ovoce, neboli sušený mrazem, si zachovává maximum chuti, barvy i živin, takže chutná téměř jako čerstvý – jenom křupavější.
Sušený ovoce do kaše, do jogurtu, na cesty nebo jen tak, když tě lapne chuť na něco dobrýho. Bez zbytečný chemie a bez přidanýho cukru – jenom čistá ovocná chuť a výběr podle toho, co ti sedne – prášek, kousky nebo celý plody. Osvěž si mlsání ovocem, co má šťávu i po usušení.