DOPRAVA ZDARMA při nákupu nad 2 500 Kč.

Soutěžte s Protein&Co. o jeden z 5 balíčků 7 dní Keto

keto (3 of 4) (1)

 

 

Ketodieta je v posledních letech velmi populární. Je to životní styl, díky němuž získáte více energie, shodíte přebytečná kila, zbavíte se pocitu hladu a chuti na sladké a pomůžete vašemu tělu srovnat hladinu cukru v krvi.

Často se bojíme vykročit do neznáma, zejména v případě, kdy musíme změnit své zaběhlé návyky.

 

Co když nezvládnu držet ketodietu požadovaný čas? Investuji do ní peníze, ale pak mi budou výrobky stát v koutě, až je nakonec vyhodím, protože mi nebudou chutnat?

 

Přesně pro takové váhavce jsme nachystali balíček 7 dní Keto, který obsahuje výběr produktů vhodných při ketodietě. Vyzkoušíte, ochutnáte a pak se rozhodnete, co vyhovuje přesně vám.

A třeba se na vás ještě nakonec usměje štěstí a budete jedním z 5 výherců, kteří balíček 7 dní Keto získají od nás jako dárek.

 

Keto (2 of 4)

 

Co obsahuje výherní balíček?

V balíčku najdete 14× Ketoshake,Keto polévku,Keto palačinku,Keto pudding a 4× Keto kaši. Všechny produkty jsme vyladili tak, aby byly při ketodietě funkční, ale aby vám také chutnaly.

 

Tak pojďte do toho s námi!

 

 

 

 

 

Podrobná pravidla soutěže: 

1. Účastníkem soutěže se stává osoba starší 15 let, která do vyskakovacího formuláře vyplní svůj e-mail, jméno a příjmení.

2. Po vyplnění formuláře bude soutěžící informován o zařazení do soutěže prostřednictvím e-mailu.

3. Soutěž trvá od 24. 5. 2021, bude ukončena 3. 6. 2021 a následně bude provedeno losování 5 výherců.

4. Soutěžící budou o své výhře/prohře informováni do 7 dní od ukončení soutěže.

Obecná pravidla soutěží naleznete zde.

 

  • MUDr. Daniel Sosýn

    Jednatel společnosti

    Dan vystudoval Lékařskou fakultu Univerzity Palackého. Je nadšencem do bojových sportů a fitness obecně. Sám si zažil ve fitku to trápení, které známe všichni - Trpíš nepoživatelné chutě proteinů jen proto, že do sebe chceš dostat trochu bílkovin. Proto se rozhodl založit Protein & Co. , protože věří, že i na sportovní výživu se člověk může těšit.

Grafický návrh vytvořil a na Shoptet implementoval Tomáš Hlad & techka s.r.o.