Tmavá belgická čokoláda (pecky)
Kód: 1792/500 1792/200 Zvolte variantuSouvisející produkty
Detailní popis produktu
TMAVÁ BELGICKÁ ČOKOLÁDA
Naše delikátní tmavá belgická čokoláda s obsahem 54 % kakaa v sobě snoubí bohatost a sílu čokoládové chuti.
Plné chuti tmavé čokolády podlehneš hned po prvním soustu.
Výborně se rozpouští, ale skvěle se hodí i při zdobení muffinů či jiných moučníků.
|  | Co s ní?Tato tmavá belgická čokoláda je vhodná na vaření, na polévání, na tyčinky i odlitky z čokolády, své místo najde i při pečení, ale stejně tak ji můžete kousek po kousku mlsat. | 
Složení
Kakaová hmota (obsah kakaové sušiny min. 54 %), cukr, kakaové máslo, emulgátor: sójový lecitin, vanilkový extrakt.
Nutriční hodnoty na 100 g
Alergeny
Výrobek obsahuje sóju a výrobky z ní. Může obsahovat stopy mléka, mléčných bílkovin, laktózy, sezamu, vajec, obilovin obsahujících lepek, arašídů a skořápkových plodů.
Použití
Vhodné na vaření, pečení nebo mlsání.
Skladování
Skladuj na suchém a temném místě při teplotách 12-20 °C. Chraň před přímým slunečním zářením, mrazem a vlhkostí. Dbej na správné uzavření obalu.
Upozornění
Uchovávej mimo dosah dětí!
Distributor
StrongMed s.r.o.
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Čokolády | 
|---|---|
| EAN: | Zvolte variantu | 
| Podle diety: | bez lepku | 
| Příchuť: | neochucené | 
| Výživa: | zdravá výživa | 
| Značky: | Protein a Co | 
| Zpracování: | Pecky | 
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
                    Přidat hodnocení
                
                    Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
 
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
            