BIO Ghí – přepuštěné máslo bez laktózy 340 ml (280 g)
Kód: 8106Související produkty
Detailní popis produktu
BIO GHÍ PŘEPUŠTĚNÉ MÁSLO BEZ LAKTÓZY
Miluješ máslovou chuť, ale smažení na másle nedělá dobře tvýmu trávení? A nebo nejseš kámoš s laktózou? Ani tak se másla nemusíš vzdát. Jen sáhni po tom přepuštěným – po ghíčku. To se díky vysokýmu kouřovýmu bodu nepřepaluje, a navíc je zbavený většiny laktózy.
Tohle BIO ghí je čerstvej máselnej tuk, vyrobenej z másla z BIO chovů. V sezóne je navíc jeho základem mlíko od krav, co si užívaj svobodu na volnejch pastvinách. A to je fajn nejen pro kravky, ale i pro tebe. Grass-fed mlíko totiž dodá ghíčku nejen zářivější barvu, ale boostne v něm taky množství vitamínů A a E, který podporujou imunitu.
| V čem se skrejvá kouzlo ghí?
 |  | 
|  | Kde všude se dá ghí použít?Ghíčko je skvělá superpotravina, po který můžeš s klidem sáhnout kdykoliv, když v kuchyni nažhavíš plotýnku. Ať už potřebuješ smažit, péct, vařit nebo třeba omastit si kaši nebo ovocný knedlíky. | 
Složení
Nutriční hodnoty na 100 g
Použití
Distributor
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Superpotraviny | 
|---|---|
| EAN: | 0764460216431 | 
| Podle diety: | bez cukru, bez kofeinu, bez lepku, bez sladidel | 
| Potraviny: | Tuky a oleje | 
| Příchuť: | neochucené | 
| Velikost (g): | 280 g | 
| Výživa: | zdravá výživa | 
| Značky: | Protein a Co | 
| Zpracování: | Tuky a oleje | 
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
 
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                    