DOPRAVA ZDARMA při nákupu nad 2 500 Kč.

Hubni jako české celebrity s urychlovačem metabolismu

S dobou, která nás všechny donutila změnit svůj životní styl a každodenní koloběh, přicházejí i nové možnosti, jak se udržet v kondici a svůj metabolismus stále držet v přirozeném běhu. Kromě pravidelného pohybu, zdravé a vyvážené stravy vám může pomoci i novinka od firmy Protein&Co. – Herbum adiposumurychlovač metabolismu založený čistě na přírodních extraktech. Jako vedlejší účinek přináší i příjemný bonus, kdy při jeho užívání ztratíte pár nadbytečných kil.

 

  Spalovač - focení (5 of 9)

 

Produkt Herbum adiposum se stal oblíbeným i mezi českými celebritami, jako jsou Agáta Hanychová, Eva Decastelo nebo Gabriela Partyšová. Rozhodli jsme se tomuto zázraku přijít na kloub a vyzpovídat majitele a zakladatele společnosti Protein&Co., Daniela Sosýna. Rozhovor s tímto sympatickým lékařem z Olomouce Vám přinášíme právě teď.

 

 

Jaká byla myšlenka vzniku produktu Herbum adiposum a proč zrovna urychlovač metabolismu?

Mnoho našich klientů k nám přichází kvůli hubnutí. Hledali jsme tedy cestu, jak jim co nejlépe pomoct. Od první myšlenky to byl ale přibližně rok vývoje, než jsme se dostali k finálnímu Herbum adiposum.

 

Složení urychlovače obsahuje velmi mnoho různých extraktů. Jak se vymýšlí skladba takového produktu, aby byla vyvážená, nikoli předimenzovaná?

Hodně těžko (smích). V tomto mi asi hodně pomáhá lékařská odbornost, člověk má větší vhled do toho, jak tělo funguje a co mu může pomoct. Navíc jsme Herbum adiposum navrhovali podle nejnovějších lékařských studií, aby každá z obsažených látek byla skutečně účinná. Každá z obsažených látek má studií podložený efekt.

 

V čem je oproti jiným urychlovačům a spalovačům tuku rozdílný?

Předně je složen z přírodních látek, což u urychlovačů metabolismu nebo spalovačů tuků není běžné. Díky tomu, že je složen z hned 8 aktivních přírodních látek, je jeho efekt srovnatelný s nejsilnějšími urychlovači na trhu. Navíc, na rozdíl od většiny ostatních spalovačů, všechny látky máme podložené vědeckými studiemi, které ostatně každý může najít přímo na stránce produktu.

 

 Herbum (1 of 2)

 

Je vhodné ho kombinovat s jinými doplňky stravy nebo fitness všeobecně?

Ano, je vhodné jej zařadit k ostatním suplementům, které by při formování postavy neměly chybět – předně jsou to proteiny a vitamíny, dále to může být kloubní výživa, přírodní extrakty, BCAA apod. Jediné, u čeho je potřeba dávat pozor, jsou suplementy s obsahem kofeinu např. předtréninkové stimulanty a spalovače tuků.

 

Užíváte tento produkt sám?

Ano.

 

Jak rád trávíte volný čas?

Pokud mám chvíli volného času, nejraději jej trávím s rodinou. Popravdě jsem ale workoholik, moc toho času nemám. 

 

Co byste doporučil všem, kteří chtějí zhubnout? Co konkrétně funguje na vás, když chcete zhubnout?

Určitě počítání kalorií. Už jen to, že to člověk začne počítat, dostane stravu i váhu pod kontrolu. Výborné je také vypustit cukry a snížit sacharidy obecně, jsem podpůrce Low Carb a keto stravování.

 

Děkujeme za rozhovor.

 

Zdroj: https://www.femina.cz/hubni-jako-ceske-celebrity-s-urychlovacem-metabolismu/ 

  • MUDr. Daniel Sosýn

    Jednatel společnosti

    Dan vystudoval Lékařskou fakultu Univerzity Palackého. Je nadšencem do bojových sportů a fitness obecně. Sám si zažil ve fitku to trápení, které známe všichni - Trpíš nepoživatelné chutě proteinů jen proto, že do sebe chceš dostat trochu bílkovin. Proto se rozhodl založit Protein & Co. , protože věří, že i na sportovní výživu se člověk může těšit.

Grafický návrh vytvořil a na Shoptet implementoval Tomáš Hlad & techka s.r.o.