DOPRAVA ZDARMA při nákupu nad 2 500 Kč.

Protein & Cook - Zdravější špička řezy

Miluješ koňakové špičky a zároveň chceš mít svůj jídelníček podkontrolou ? V tom případě jistě oceníš tuhle zdravější verzi v podobě proteinových řezů s příchutí Vaječného likéru od naší Hany! 

442E2589-4B34-4DC0-B066-E3F31BFD71D6

 

INGREDIENCE

Korpus:

Puding: 

Navíc:

 

POSTUP

  1. Z bílků si vyšleháme sníh. Žloutky vyšleháme s erythritolem do pěny, přidáme olej a tvaroh, zase společně vyšleháme.
  2. Po částech pak začneme přisypávat namleté vločky nebo mouku, prášek do pečiva, kakao a čokoládový protein.
  3. Do směsi pak pomalu vmícháme vyšlehané bílky. Těsto vylijeme od formy s pečícím papírem a pečeme na 170 stupňů asi 30 minut (záleží, jak máme vysoké těsto).
  4. Když je korpus upečený, potřeme ho arašídovým krémem s příchutí vaječného likéru. A začneme připravovat druhou vrstvu.
  5. Připravíme si puding podle návodu, jen s rozdílem, že použijeme pouze 400 ml mléka a  k pudinkovému prášku přimícháme ještě protein s příchutí vaječného likéru.
  6. Když máme puding hotový, rozetřeme ho na korpus a dáme ztuhnout do ledničky. Na závěr si už jen ve vodní lázní necháme rozehřát hořkou čokoládu a tu pak rozetřeme na zatuhnutý puding a dáme na chvíli opět do ledničky. (kdo bude chtít, připravit si spíš něco jako ganache, čokoládu smíchat se smetanou nebo s mlékem, samotná čokoláda se celkem špatně krájí, ale nám to nějak nevadilo)
  7. Poté necháme odpočinout v lednici a můžeme podávat!

Příjemné mlasání přeje tým Protein & Co. & Hany

Dobrou chuť! 

 

  • MUDr. Daniel Sosýn

    Jednatel společnosti

    Dan vystudoval Lékařskou fakultu Univerzity Palackého. Je nadšencem do bojových sportů a fitness obecně. Sám si zažil ve fitku to trápení, které známe všichni - Trpíš nepoživatelné chutě proteinů jen proto, že do sebe chceš dostat trochu bílkovin. Proto se rozhodl založit Protein & Co. , protože věří, že i na sportovní výživu se člověk může těšit.

Grafický návrh vytvořil a na Shoptet implementoval Tomáš Hlad & techka s.r.o.