Crush Bar 64 g (BioTech USA)
Kód: 1310/CHO 1310/TOF Zvolte variantuSouvisející produkty
Detailní popis produktu
Crush Bar:
- lahodná tyčinka bez přidaného cukru a aspartamu,
- čokoládová poleva s křupavými vrstvami a měkkou krémovou náplní,
- ideální místo sladkostí i jako svačina.
Příchuť chocolate-peanut butter: poleva z mléčné čokolády se sladidlem 31 % (sladidlo (maltitoly), kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, kakaová hmota, emulgátor (sójové lecitiny), přírodní aroma), karamelová vrstva se sladidlem 18 % (plnidlo (polydextróza), kondenzované mléko, kakaové máslo, zvlhčovadlo (sorbitol), emulgátor (mono a digliceridy mastných kyselin), přírodní aroma, voda, sůl, barvivo (karamel)), mléčný protein, hydrolyzát kolagenu, extrudovaná sója s kakaem 8,6 % (sójový proteinový izolát, tapiokový škrob, kakaový prášek), zvlhčovadlo (glycerol), voda, sójový proteinový izolát, arašídy 2,4 %, arašídová pasta 1,5 %, kokosový olej, sůl, přírodní aroma, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, aroma, barvivo (karamel)
Příchuť toffee-coconut: poleva z mléčné čokolády se sladidlem 31 % (sladidlo (maltitoly), kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, kakaová hmota, emulgátor (sójové lecitiny), přírodní aroma), karamelová vrstva 18 % (plnidlo (polydextróza), kondenzované mléko, kakaové máslo, zvlhčovadlo (sorbitoly), emulgátor (mono a digliceridy mastných kyselin), přírodní aroma, voda, sůl, barvivo (karamel)), mléčný protein, hydrolyzát kolagenu, extrudovaná sója 8,6 % (sójový proteinový izolát, rýžová mouka, extrakt z ječmenného sladu, sůl), zvlhčovadlo (glycerol), voda, kokosový olej, sójový proteinový izolát, strouhaný kokos 1,1 %, aroma, sůl, plnidlo (celulózový gel), slunečnicový olej, sladidlo (sukralóza)
Upozornění pro alergiky: alergeny jsou označeny ve složení tučně. Může obsahovat stopy ořechů, arašídů, hořčice a sezamu. Vyrobeno v zařízení zpracovávající lepek, korýše, mléko, sóju, vejce, siřičitany a ořechy.
Výrobce: BioTech USA
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.